sidearea-image
Men Stories Borbély és Fodrászcikk termékek
Patkó u. 9. 2821 Gyermely, Magyarország
+36 30 700 9983
info@men-stories.hu
Kövess Minket!
KÖVESS MINKET!
Partnereinknek: Regisztráció | Bejelentkezés

Checkout

Kérjük, hogy a fent megadott adatait a megrendelés elküldése előtt szíveskedjen ellenőrizni, és a hibásan vagy tévesen megadott adatokat módosítani, illetve kiegészíteni. A megrendelés elküldését követően az esetleges adatbeviteli hibák javítására az általános szerződési feltételek 6. pontja szerint van lehetőség.”

 

Figyelem, fizetési kötelezettséggel járó megrendelés.

 

A megrendelés végső érvényesítéséhez a Megrendelőnek ki kell pipálnia az „Elolvastam és elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket” felirat mellett található jelölőnégyzetet, majd ezt követően a „MEGRENDELÉST VÉGLEGESÍTEM” gombra kattintva van lehetőség a megrendelés leadására. Megrendelő a rendelésről minden esetben legkésőbb 48 órán belül e-mail útján írásos visszaigazolást kap a Webáruháztól. A Megrendelő mentesül az ajánlati kötöttség alól, ha késedelem nélkül, de legkésőbb 48 órán belül nem kapja meg Szolgáltatótól az elküldött rendelésére vonatkozó visszaigazoló e-mailt.

 

Ha a Megrendelő rendelését már elküldte a Szolgáltató részére és hibát vesz észre a visszaigazoló e-mailben szereplő adatok tekintetében, azt 1 napon belül köteles e-mailen jelezni a Szolgáltató felé.

 

A Megrendelőnek a rendelés bármely szakaszában és a megrendelés Szolgáltató részére való elküldéséig a Webáruházban bármikor lehetősége van az adatbeviteli hibák javítására a megrendelési felületen (pl. termék törlése a kosárból az „X” jelölésre kattintva).

. A megrendelés leadását követően a szerződés és az esetlegesen hibásan megadott adatok, a teljesítés megkezdéséig szabadon és következmény nélkül módosíthatók, illetve a megrendelés lemondható, melyre – az 1. pontban megadott elérhetőségeken keresztül – telefonon és e-mail útján van lehetőség. A Felek között a termékek megrendelésével létrejött szerződés nem minősül írásba foglalt szerződésnek, azonban a Szolgáltató a megrendeléseket iktatja, azok leadását követő 5 évig őrzi, azok utólag hozzáférhetők. A szerződéskötés nyelve magyar.