sidearea-image
Men Stories Borbély és Fodrászcikk termékek
Patkó u. 9. 2821 Gyermely, Magyarország
+36 30 700 9983
info@men-stories.hu
Kövess Minket!
KÖVESS MINKET!
Partnereinknek: Regisztráció | Bejelentkezés
 

Szakálltrend – A mi kedvenceink 2020- ban

Szakálltrend - Kedvenceink 2020- ban

Szakálltrend – A mi kedvenceink 2020- ban

Távol álljon tőlünk, hogy mi mondjuk meg a tutit, de szívesen megosztjuk Veletek, hogy nekünk mely szakállstílusok jönnek be az idei évben! Nehéz meghatározni a trendet és irányt, de az hazánkban is jól látszik, hogy egyre vagányabbak vagyunk a szakáll és hajviselet terén is! Szerintünk a legfontosabb, hogy magadénak tudd érezni az általad választott stílust és büszkén viseld azt! Egy jól karbantartott és ápolt szakáll kitűnő kiegészítője lehet megjelenésednek! Mi, a Men Stories Hungary csapata, igyekszünk segíteni ebben és elkövetünk mindent annak érdekében, hogy elégedettek legyetek termékeinkkel! Mivel a márka Dél- Franciaországból származik, ezért a stílus igen is fontos a márka szempontjából is!

Az utóbbi években előtérbe kerültek teljesen új stílusú frizurák, de újjáéledni látszott néhány klasszikus megjelenés is. Ugyanez vonatkozik az arcszőrzetre vonatkozóan is!  Egyaránt találkozhatunk, soha nem látott minták kombinációival és a klasszikus szakáll és bajusz visszatérése, újraértelmezésével!

A fade frizurák jelenlétével és a hajdesign egyre erősödő megjelenésével a szakemberek is egyre kreatívabbá válnak.  Egyes stílusok olyan mintákat kreálnak, amelyek a fejről indulnak és a szakállban folytatódnak.

Ami a klasszikus stílust illeti, hagyjuk nőni a szakállat…  Az ilyen stílusú szakállak esetén különösen fontos az arcszőrzet megfelelő tisztítása (Men Stories Barber Shampoo) és ápolása (Men Stories Barber Serum), hogy a szakáll lágy, kondicionált és kezelhető legyen. Azoknak a srácoknak, akik kevesebbet szeretnének törődni arcuk ékességével, nekik a rövid szakáll a praktikusabb, amelyet otthon könnyedén tudnak „karbantartani”. …és ami valami pluszt tud adni, az egy igényes illat. (Men Stories Carebbian Serum)

Csekkold az alábbi fazonokat a legmenőbb és legkülönfélébb szakállstílusokról, legyen az rövid, vagy akár klasszikusan hosszú!

  1. Design szakáll

Ceejayfadez

Ez a vagány megjelenés a szakáll formázását a következő szintre emeli, ahogyan a szakállban megjelenik a V szimbólum, miközben a frizurával tökéletesen össze van dolgozva. Ez egy egyszerű, de stílusos hatás.

2. Rövid szakáll, full bajusszal

Brian Hickman

Mindenkinek eltérően növekszik az arcszőrzete. Ez a srác ügyesen kihasználja a bajusz intenzívebb növekedését és a szakáll vékonyabb szőrzetének harmóniáját. A könnyed átmenet és a markáns bajusz tökéletes összhangot mutatnak!

3. Trimmelt szakáll vol.01

Mekhruz Jalilov

Íme, egy „mértani” szakáll design.  Ez a vastagabb szakáll, amely tökéletes és tiszta vonalak mentén halad az állkapocs felé, a finom ívvel a szájnál és a rövid bajusszal. Ráadásként pedig ott van a finom átmenet és a design elem a fül mögött.

4. Trimmelt szakáll vol.02

JM da Barber

A kopasz fej és a pöpec szakáll mindig jó párosítás. Ebben a stílusban minden benne van, ami a design- hoz kell. Tökéletes fade, háromszög formájú stílus és a geometrikus forma. Tökéletes stílus egy kerek formájú archoz! és, hogy a szőrszálak így álljanak fontos az ápolás! (Men Stories Barber Malt Serum)

5. Haj+Szakáll stílus

Julius Cvesar

Az átmenet és a szakáll együtt a legjobb, mint a kenyér a vajjal♣  A borbélyok által kreált mid fade átmenet és a szögletes forma tökéletes összhangot képvisel. Ez a közepes hosszúságú szakáll, igazán férfias megjelenést kölcsönöz. A tökéletes kontúrhoz, pedig a legjobb minőségű gél szükségeltetik! (Men Stories Precision Gel)

6. “Fekete szakáll” stílus

Andy Authentic

A „fekete szakáll” stílusok bármilyenek lehetnek, rövid vagy hosszú, ápolt vagy bozontos, ollóval vagy a természet által formáltak. Ez egy jól „megszerkesztett” teljes szakáll az áll felé csúcsosodik, egy vékony bajusz az oldalakon átmenet, amely egy ívben összekapcsolódik a frizurával. Még egy kis extra a fül mögötti minta, ami a szakállon folytatódik.

7. Teljes szakáll

Diego Elizarraras

Ez a forma egy cool megjelenést ad a rövid hajú srácoknak. Látványos átmenettel, rövid bajusszal és hosszúkás szakáll vonallal, amely az állkapocs vonalát kissé nyújtja…

8. Teljes szakáll, hosszú bajusszal

Matthew Conrad

Ez az irigylésre méltó, lekerekített alakú szakáll, lenyűgöző bajusszal.  A haj hosszabbra van hagyva, tökéletes formában és összhangban a szakáll stílusával. Ahhoz, hogy egy ilyen hosszúságú szakállat (bajuszt) formázni tudjunk, egy kellő erősségű wax-ra van szükségünk! (Men Stories Barber Wax)

9. Teljes szakáll+Formázott bajusszal

A favágó stílus, amely át lett formálva a városi létre. A professzionális ápolásnak, a dapper frizurának és a bajusz formázásának köszönhetően egy vagány stílust sikerült kialakítani. Akár fényes, akár matt frizurával szeretnénk kombinálni ezt a stílust, mindenképpen szükségünk van a megfelelő hajformázóra! (Men Stories Wax Matte Effect)

10. Hosszú szakáll

Wes Staucet

Ez a hosszú és bozontos hatású szakáll, igazából egy jól karbantartott és ápolt szőrzetet jelent. Egységesen nyírva és formázva, amelynek fazonja mértani formát mutat. A kezelésére és fertőtlenítésére a legmegfelelőbb termék, a Men Stories Barber Spray.

Forrás: itt

Comment: 1

Sorry, the comment form is closed at this time.