sidearea-image
Men Stories Borbély és Fodrászcikk termékek
Patkó u. 9. 2821 Gyermely, Magyarország
+36 30 700 9983
info@men-stories.hu
Kövess Minket!
KÖVESS MINKET!
Partnereinknek: Regisztráció | Bejelentkezés

Shop

Borbély szakállfesték spray – Pigmentáló hatású 75 ml

5 900 Ft

Dúsító és színező szakállfesték spay (75 ml) 4 féle színárnyalatban. Gyors és egyszerű használatával tökéletes fedést és egységes megjelenést érhet el.

Törlés

Leírás

Ősz haj- vagy szőrszálak? Ritkás arcszőrzet? Soha többet!

A Barber Pulp szakállfesték spray segítségével újra egységes színvilágú, természetes megjelenésű szakálla lehet. A termék használatával tökéletesen hangsúlyozhatja a kontúrokat, ezzel igényes és ápolt kinézetet érhet el.

Magas minőségű, professzionális és otthoni használatra egyaránt alkalmas termék, amely még kezdők számára is hihetetlenül könnyedén és gyorsan használható. Erősen pigmentált színének köszönhetően kiválóan tudja dúsítani és újraszínezni szakállát vagy haját.

Akkor sem kell megijednie, ha szakálla körvonalán kívül festék éri arcát, ugyanis vízzel könnyen lemosható.

A végeredmény: egységes megjelenésű, egyenletes színvilágú szakáll vagy haj, ősz szőrzet nélkül! 

Intsen búcsút az ősz borostának és foltos szakállnak ,válassza az ápolt külsőt!

Aktív összetevők

Propylene Glycol: vízmegkötő, hidratáló anyagként használt a kozmetikai iparban.Segít megőrizni a krém állagát, valamint segíti a többi összetevő beszívódását.

Használata

Használat előtt fel kell rázni. Helyezzen vállaira egy kendőt elővigyázatosságból. Száraz szakállon használjuk, a flakont függőlegesen tartva, kb 10cm-re a szinezni kívànt területtől, kis fújásokkal. Használat során takarjuk ki azon részeket, ahol nem kívánjuk színezni a szörzetet. Hagyja egy percig száradni. A festék lemosható.

Biztonsági utasítások

A hajszínezők allergiás reakciót válthatnak ki. Kérjük, olvassa el és kövesse az utasításokat! A termék használata 16 éves kor alatt nem ajánlott. Ne használjon hajszínezőt, ha arcán kiütés van, vagy fejbőre érzékeny, irritált és sérült, ha hajfestés után korábban bármilyen reakciót észlelt,. Szempilla- és szemöldökfestésre nem használható. Az összetevők teljes felsorolását lásd a csomagolás alján. Gyermekek elől gondosan elzárandó.”

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Borbély szakállfesték spray – Pigmentáló hatású 75 ml” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé.