sidearea-image
Men Stories Borbély és Fodrászcikk termékek
Patkó u. 9. 2821 Gyermely, Magyarország
+36 30 700 9983
info@men-stories.hu
Kövess Minket!
KÖVESS MINKET!
Partnereinknek: Regisztráció | Bejelentkezés

Rólunk

Bizalom, minőség és tisztelet!
Ez az, amivel segítjük és támogatjuk a magyarországi Barber-, Fodrász- és Fogyasztói társadalom résztvevőit

A magyarországi Men Stories képviselet

Amikor megfogalmazódott bennünk, hogy az általunk képviselt értékeket miként tudnánk a magyar férfiak számára is elérhetővé tenni, akkor találtunk erre az igazán innovatív és úttörő brand-re Franciaországban.

A design és a megjelenés volt az, ami elsőre megragadott Minket, majd mikor kipróbálhattuk a Men Stories termékeket, már tudtuk, megtaláltuk azt a kozmetikumot, amelyet a Magyar FÉRFIAKNAK is meg kell ismerniük és elérhetővé kell tennünk Magyarországon is!

Bizalom 0
Minőség 0
Tisztelet 0

Célunk, hogy a közel 25 éves kozmetikai tapasztalatunkkal és tudásunkkal a férfiakat is elkápráztassuk egy olyan termékkörrel, amely számunkra is garancia és ugyanazon értékeket képviseli, mint vállalkozásunk.

Bizalom, minőség és tisztelet…ez az, amivel segítjük és támogatjuk a magyarországi Barber-, Fodrász- és Fogyasztói társadalom résztvevőit!

A Men Stories története

Made in France

Mr FITA FERRANDIS Frederic, az alapító

FREDERIC FITA FERRANDIS 1991-től a fodrászatnak és a szakma támogatásának szentelte életét, mivel a fodrászok nagykereskedője és fodrászati cikkek forgalmazója lett.

A FREDERIC FITA FERRANDIS, mint a cég alapítója mindig hajlandó kreatív megoldásokat és magas szintű újításokat, termékeket és szolgáltatásokat nyújtani a fodrász szakma számára. Így logikusnak tűnt a külföldi utazások során született ötlet megvalósítása: a Men Stories márka és koncepció létrehozása és piaci bevezetése.

Óriási kapcsolatrendszere, valamint versenytársainak tiszteletben tartása egyaránt lehetővé tette számára, hogy konzultáljon Franciaország legnagyobb „borbélyával” a Barber Men Stories termékvonal fejlesztésének érdekében. Elkezdődött a közös munka és fejlesztés, amelynek szakmai hátterét Marc Thibault garantálta.

A brand megalapításának három fő célja:
1. Franciaország értékeinek megőrzése és garanciája. Dél- Franciaországban hozták létre a műhelyeket és a gyártósorokat is itt állították fel.
2. Kizárólag fodrászok számára létrehozott zárt hálózat kialakítása.
3 . A legjobb minőség elérése a fenntartható fejlődés mellett.

Csatlakozz a Men Stories Barber Family-hez, és győződj meg arról, hogy a márka gyártója és képviselete a lehető legjobb minőséget és szolgáltatást biztosítja ügyfeleinek!

Irány a webshop!