sidearea-image
Men Stories Borbély és Fodrászcikk termékek
Patkó u. 9. 2821 Gyermely, Magyarország
+36 30 700 9983
info@men-stories.hu
Kövess Minket!

Shop

BARBER CARE – BORBÉLY BAJUSZ- ÉS SZAKÁLLÁPOLÓ

(2 vásárlói értékelés)

11 900 Ft

EGYEDÜLÁLLÓ SZAKÁLL- ÉS BAJUSZÁPOLÓ TERMÉK. TÖBBFUNKCIÓS, MELY EGYETLEN LÉPÉSBEN JUTTATJA EL A NÉLKÜLÖZHETETLEN ÉS SZÜKSÉGES TÁPANYAGOKAT A SZAKÁLL ÉS A BAJUSZ SZÁMÁRA (250ML).

Info
SKU:3 701 094 600 240 Kategória:Címke:, ,

Leírás

Egy tökéletes alternatívája az arcszőrzet ápolásának és karbantartásának. Az értékes összetevők teszik különlegessé, amelyek segítségével elérhetjük a tökéletesen ápolt és kondícionált szakállat és bajuszt. Ez a termék egyetlen lépésben juttatja el a nélkülözhetetlen és szükséges tápanyagokat az arcszőrzet számára. Többfunkciós ápoló termék, amely:

• hidratál

• helyreállít

• véd

• volumenizál.

Ezen tulajdonságok hatására a szakáll és a bajusz természetes és ápolt lesz. Tartós használat során a szakáll és a bajusz láthatóan fényesebb és selymesebb, miközben védetté válnak olyan ártalmas hatásoktól, mint a dörzsölés és a környezetszennyezés. A krémes textúra gyorsan szívódik fel, így sem a szakállon, sem a bajuszon, sem a bőrön nem hagy olajos érzést vagy felesleges többletet. Kellemesen könnyed illat, egy kis vaníliás-kókuszos aromával.

BARBER CARE – BORBÉLY BAJUSZ- ÉS SZAKÁLLÁPOLÓ termékről 2 értékelés

  1. Igen,teljesen más textúra,de a hatása olyan,mint egy olajé.Viszont,mivel ezáltal nagyobb a ‘súlya’ kifejezetten jó az olyan TÍPUSÚ szakállra,mint az enyém is.Erősen hullámos,pöndörödő.

  2. Hát,egy újabb termék,amibe nem tudok belekötni.Tuti az illat,állag,kenhetőség és a legfontosabb:a hatás.Elég ‘zsíros’,de könnyen lemosható a kézről is.Én este használom mosás után a még nedves(puhább) szakállba MASSZÍROZOM és nem szárítom,hogy DOLGOZZON éjszaka.Reggel nagyon jól lehet alakítani….és ‘zsíros’,viszont nem lesz olyan kinézetű a szőr,mert ez is,mint a szérum,teljesen BESZÍVÓDIK nem csak bevon.A persely csomagolás nagyon tetszik!

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé.